Svet 9.3.2012 11:51

Odpovedali Madonnin koncert v Zagrebu

Zagreb, 9. marca - Organizatorji zagrebškega koncerta ameriške zvezdnice Madonne so danes sporočili, da so iz "logističnih razlogov" morali odpovedati njen koncert, ki je bil napovedan za 11. junij na stadionu Maksimir. Potrdili so, da bodo vsem, ki so že kupili vstopnice, povrnili denar.

Argentina. Ameriška pop pevka Madonna. Foto: Xinhua/STA Arhiv Xinhua/STA

Argentina.
Ameriška pop pevka Madonna.
Foto: Xinhua/STA
Arhiv Xinhua/STA

Predsednik uprave Adria Enterainment Vladimir Ivanković je danes sporočil, da so morali odpovedati koncert zaradi dodatnih zahtev njihovih hrvaških partnerjev za uporabo nogometnega stadiona v Zagrebu, ki jih niso mogli sprejeti. V sporočilu so še izrazili obžalovanje, ker bodo številni privrženci "kraljice pop glasbe" razočarani.

Kot so napovedali, bodo denar za vstopnice začeli vračati 19. marca, in sicer na prodajnih mestih, na kateri so bile kupljene. Tistim, ki so jih kupili na spletu, pa bodo plačani znesek nakazali na njihove bančne račune.

Vstopnice za Madonnin zagrebški nastop so začeli prodajati sredi februarja. Najcenejše so bile 230 kun (30 evrov), najdražje pa 1790 kun (237 evrov).

Madonna bo letos na svetovni turneji, na kateri bo predstavila svoj album "MDNA". Njeni hrvaški oboževalci so zato, ker ne bo nastopila v Zagrebu, še dodatno razočarani, saj so tudi leta 2008 ostali brez njenega koncerta, ki je bil napovedan v okviru turneje "Sticky & Sweet".