Svet 5.2.2013 5:00

Beyonce sredi aprila ponovno v Zagrebu

Zagreb, 5. februarja - Ameriška pevka Beyonce bo 17. aprila ponovno nastopila v Zagrebu, so potrdili na spletni strani ene izmed svetovno najbolj priljubljenih izvajalk popularne glasbe. V sklopu turneje "The Mrs. Carter Show" bo nastopila v zagrebški Areni. Turnejo bo začela 15. aprila v Beogradu, dva dni po Zagrebu pa bo pela v Bratislavi.

ZDA. Ameriška pevka Beyonce. Foto: Tanjug/STA Arhiv Tanjug/STA

ZDA.
Ameriška pevka Beyonce.
Foto: Tanjug/STA
Arhiv Tanjug/STA

Beyonce je v nedeljo nastopila med polčasom Superbowla, finala lige ameriškega nogometa v New Orleansu, prejšnji mesec pa je pela na inavguraciji ameriškega predsednika Baracka Obame.

Pevka, ki uživa podporo glasbene kritike in ima številne poslušalce, je prejela že številne nagrade, med njimi 16 glasbenih nagrad grammy. Svoje štiri albume je prodala v več kot 75 milijonih izvodov.

Uspešno kariero je pevka začela v ženski vokalni skupini Destiny's Child, preizkusila pa se je tudi pri filmu ter v modni in kozmetični industriji.

Na Hrvaškem je Beyonce že nastopila aprila 2009, tudi tedaj v Areni. Vstopnice za njen drugi zagrebški koncert bodo v redni prodaji od 11. februarja, njihova cena pa se bo gibala med 220 in 800 kun (30 in 107 evrov).