Slovenija 10.7.2014 11:56

Odpovedan koncert skupine Deep Purple in Gibonnija

Ljubljana, 10. julija - Veliki rock koncert legendarne britanske zasedbe Deep Purple in hrvaškega glasbenika Gibonnija, ki je za 16. julij napovedan v Hali Tivoli, je zaradi tehničnih težav odpovedan, je sporočil organizator. Deep Purple naj bi se v Ljubljani ustavili v sklopu aktualne turneje Now What.

Organizator, podjetje MIFI, je še sporočil, da dobijo tisti, ki so že kupili vstopnico, denar povrnjen na prodajnem mestu, kjer so jo kupili.

Kupcem vstopnic pa nudijo tudi možnost, da eno vstopnico za koncert Deep Purple & Gibonni v Ljubljani zamenjajo za dve vstopnici za koncert Deep Purple & Gibonni v Zadru 15. julija. Menjava vstopnice je možna na dan koncerta na blagajni Jazine Parkirališta v Zadru.

Koncert je bil sprva napovedan na Kongresnem trgu, a ga je organizator tudi zaradi spremenljivega vremena prestavil v Halo Tivoli.

Peterica se je na zemljevid svetovnega rock and rolla vpisala z uspešnicami, kot so Smoke on teh Water, Black Night, Woman from Tokyo, Child in Time, Strange Kind of Woman in Perfect Strangers.

Iz Zadra bodo glasbeniki pot nadaljevali v Italijo.