Svet 27.11.2014 6:00

Reese Witherspoon in Nicole Kidman skupaj v televizijski seriji

Los Angeles, 27. novembra - Igralki in oskarjevki Reese Witherspoon in Nicole Kidman bosta skupaj zaigrali v seriji scenarista Davida E. Kelleyja, ki bo temeljila na knjigi Big Little Lies pisateljice Liane Moriarty.

Francija, Cannes. Ameriška igralka Reese Witherspoon. Foto: Xinhua/STA

Francija, Cannes.
Ameriška igralka Reese Witherspoon.
Foto: Xinhua/STA

Kanada, Toronto. Avstralska filmska igralka Nicole Kidman. Foto: Xinhua/STA Arhiv Xinhua/STA

Kanada, Toronto.
Avstralska filmska igralka Nicole Kidman.
Foto: Xinhua/STA
Arhiv Xinhua/STA

Zgodba pripoveduje o treh materah, ki imajo otroke v vrtcu in ki se zapletejo v skrivnosten umor. Witherspoonova in Kidmanova bosta prevzeli vlogi dveh mater, katerih navidez popolno življenje se obrne na glavo na dobrodelni prireditvi za starše na osnovni šoli.

Po pisanju filmske revije Hollywood Reporter so omejeno serijo že zakupila nekatera ameriška kabelska omrežja in spletni ponudniki filmskih in televizijskih vsebin, kot je Netflix.

Whiterspoonova se je zadnjič pojavila na televiziji leta 2000 v ameriški nanizanki Prijatelji, kot sestra Jennifer Aniston Jill. Posodila je tudi glas likom v animirani seriji King of the Hill in Simpsonovi.

Kidmanova se je na začetku kariere pojavila v številnih avstralskih TV serijah. Med drugim je zaigrala v filmu Hemingway in Gellhorn z igralcem Clivom Owenom. Film ji je prinesel nominacijo za najboljšo igralko na podelitvi zlatih globusov.