Svet 13.8.2015 5:00

Winona Ryder tudi v nadaljevanju Bettlejuica

Los Angeles, 13. avgusta - Igralka Winona Ryder je potrdila, da bodo posneli dolgo pričakovano nadaljevanje kultnega film Tima Burtona Bettlejuice, v katerem je zaigrala z Michaelom Keatonom, Alecom Baldwinom in Geeno Davis. Njegovo nadaljevanje je Burton omenil lani med predstavitvijo filma Velike oči in namignil, da bosta Ryderjeva in Keaton ponovno pred kamero.

Kanada, Toronto. Ameriška igralka Winona Ryder. Foto: Xinhua/STA Arhiv Xinhua/STA

Kanada, Toronto.
Ameriška igralka Winona Ryder.
Foto: Xinhua/STA
Arhiv Xinhua/STA

"Mislim, da lahko to potrdim," je Ryderjeva v oddaji Setha Meyersa odgovorila na vprašanje, ali bo sledilo nadaljevanje. To je po njenih besedah sicer velika skrivnost, vendar je film napovedal Burton sam. "In jaz bom igrala v njem," je dodala ameriška igralka.

V filmu iz leta 1988 sta Baldwin in Davisova upodobila zakonca duhova, ki živita v hiši, Keaton pa Bettlejuica, duha, ki poskuša prestrašiti nove stanovalce hiše. Winona Ryder je odigrala njihovo hči.

Film je dobil oskarja za masko, zaslužil petkrat več od 15 milijonov dolarjev, kolikor je znašal njegov proračun, in bil prirejen v animirano serijo, ki jo je produciral Burton.

Za portal Coming Soon je režiser povedal, da je Bettlejuice lik, ki ga ima rad in ga pogreša. "Pravzaprav pogrešam delo z Michaelom. Obstaja samo en Bettlejuice. Pripravljamo scenarij in mislim, da smo bližje kot kdajkoli prej. Prav rad bi spet delal z njim."