Svet 11.7.2017 14:40

Daniel Craig vendarle bo James Bond

Los Angeles, 11. julija - Producentka filmov o agentu Jamesu Bondu Barbara Broccoli je po poročanju Mirrorja uspela prepričati angleškega igralca Daniela Craiga, da bo vendarle nastopil v novem projektu Bond25. Prav tako je producentka odločena, da bi naslovno skladbo za film zapela Adele, ki je ljubitelje bondiad že očarala s skladbo Skyfall, navaja britanski medij.

Mehika, Ciudad de Mexico. Igralec Daniel Craig. Foto: Xinhua/STA Arhiv: Xinhua/STA

Mehika, Ciudad de Mexico.
Igralec Daniel Craig.
Foto: Xinhua/STA
Arhiv: Xinhua/STA

Craig je že pred koncem snemanja zadnjega filma o Jamesu Bondu Spectre (2015) izjavil, da bi si raje razrezal žile na zapestju, kot še enkrat upodobil agenta 007. V zvezi s tem, kdo bo novi Bond, so krožila številna namigovanja. V igri za vlogo so med drugimi bili Idris Elba, Tom Hardy, James Norton in Aidan Turner, a kot vse kaže, si je Craig premislil in bo vendarle ponovno stopil v kožo neustrašnega agenta.

A Craig naj ne bi bil edini povratnik k produkciji. Bond25 bi po željah producentke Barbare Broccoli ponovno povezal angleškega igralca in priljubljeno pevko Adele, ki sta bila oba del ekipe filma Skyfall (2012). Ta je obveljal za najbolj donosnega iz franšize z zaslužkom 885 milijonov britanskih funtov, skladba Skyfall v izvedbi Adele pa je pevki prinesla brita, grammyja in zlati globus.

Po pisanju britanskega Mirrorja je producentka začetek snemanja nove bondiade napovedala za prihodnje leto, že vnaprej pa verjame, da bo zagotovo uspešnica.

Vir, vključen v projekt, pa je menil, da sta Craig in Adele zmagovalni tandem ter najboljša in najbolj dobičkonosna izbira za novi film. Dodal je, da je v producentskih krogih veljal močan konsenz, da bi moral Bonda ponovno odigrati Craig.

Igralec je sicer leta 2015 dejal, da bo v Bondovo kožo ponovno stopil zgolj v primeru, da bi mu ponudili dobro plačilo. Pred časom so krožile informacije, da so mu za še dva filma o Bondu ponudili 120 milijonov britanskih funtov.