Slovenija 28.10.2018 10:00

Tin Vodopivec v CD premierno z novo solo predstavo Rock'n'Roll

Ljubljana, 28. oktobra - Stand-up komik Tin Vodopivec bo drevi ob 20. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma (CD) uprizoril novo solo predstavo, naslovljeno Rock'n'Roll. "Rock'n'Roll mi predstavlja življenjski slog - kjer je droga smeh, je užitek in svoboda, da zasleduješ svoje sanje," je o projektu dejal Vodopivec. Premieri bo sledila turneja po Sloveniji.

Ljubljana. Stand-up komik Tin Vodopivec. Foto: Tamino Petelinšek/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Stand-up komik Tin Vodopivec.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Predstavo Rock'n'Roll bo zaznamovala sveža mešanica Vodopivčevih doživetij, opazk in šal. "Iskreno in neposredno - kakršen je rock'n'roll," piše v sporočilu za javnost. Posebni gostje šova bodo Jan Kreuzer, Aleš Novak in Rok Škrlep.

Pred nocojšnjo ljubljansko premiero se je Vodopivec že ogreval v Kopru, Kranju in Gorenji vasi, vse do 4. decembra pa se bo ustavil še v Velenju, Novemu mestu, Bledu, Novi Gorici, Ravnah na Koroškem, Trbovljah, Piranu, Mariboru, Celju in Ljutomeru.

Od leta 2006, ko je Tin Vodopivec s prvim nastopom vstopil v pri nas takrat še neraziskani svet stand-up komedije, je doma in v tujini zbral že več kot 1500 nastopov v sedmih jezikih v 17 različnih državah, zato mu mediji kdaj pripišejo naziv slovenski ambasador komedije.

Stand-up komik slovi po svoji simpatični zmedenosti, delavnosti ter po nenavadnih izzivih. Nazadnje je uresničil mednarodno turnejo, ki jo je bilo mogoče spremljati preko družabnih omrežij - Izziv 777. V sklopu turneje je v sedmih zaporednih dneh izvedel nastope stand-up komedije v sedmih različnih jezikih v sedmih državah.

Pred Rock'n'Rollom se je predstavil že s samostojnimi šovi 360 stopinj, Replika in Desert. Na tekmovanju The Funniest Person in the World se je leta 2016 uvrstil med 20 finalistov iz vsega sveta, medtem ko smo ga nazadnje lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom.