Svet 1.3.2019 5:00

Film Zvezda je rojena bodo v ZDA teden dni prikazovali v 12 minut daljši različici

Los Angeles, 1. marca - Romantično glasbeno dramo Zvezda je rojena z Lady Gaga in Bradleyjem Cooperjem v glavnih vlogah bodo od danes pa do prihodnjega petka v več kot 1150 ameriških kinih prikazovali v podaljšani različici. Kot so sporočili iz studiev Warner Bros, bo Cooperjev režijski prvenec podaljšan za 12 minut, pri čemer bodo daljši predvsem glasbeni prizori.

Velika Britanija. Igralec Bradley Cooper. Foto: dpa/STA Arhiv dpa/STA

Velika Britanija.
Igralec Bradley Cooper.
Foto: dpa/STA
Arhiv dpa/STA

Tako bodo po pisanju filmskih portalov Variety in Hollywood Reporter v novi različici podaljšani prizori s pesmimi Black Eyes in Alibi ter prizor, ko Lady Gaga a capella poje pesem Shallow. Dodan pa bo tudi prizor, ko oba glavna lika - Jackson Maine in Ally - napišeta novo pesem z naslovom Clover.

Skladba Shallow je sicer na nedeljski podelitvi oskarjev dobila zlat kipec za najboljšo izvirno pesem. Lady Gaga in Cooper sta pesem tudi odpela, njun izjemno čustveni duet pa je bil po pisanju nemške tiskovne agencije dpa eden od vrhuncev letošnje podelitve oskarjev.

Cooperjev film o uspešnem, a zapitem glasbeniku Jacksonu Mainu, ki odkrije nadarjeno mlado umetnico Ally in se vanjo zaljubi, je bil sicer nominiran za osem zlatih kipcev, tudi za glavno žensko in moško vlogo ter za najboljši film.