Svet 2.10.2022 5:00

Tretji del Mojstrov iluzij bo režiral Ruben Fleischer

Los Angeles, 2. oktobra - Studio Lionsgate je za režiserja tretjega dela akcijskega trilerja Mojstri iluzij izbralo Rubena Fleischerja. Režiser filmov, kot so Dobrodošli v deželi zombijev, Venom in Uncharted, bo tokrat prevzel režijo tretjega dela zgodbe o tatinskih iluzionistih, znanih kot štirje jezdeci. Po pisanju revije Variety bo nastopila tudi nova generacija likov.

Fleischer je ob novici dejal, da so na svetu tri stvari, ki jih obožuje: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson in magija. "Priložnost delati s tema dvema nadarjenima igralcema in ostalo neverjetno igralsko zasedbo filmov pomeni zame uresničitev sanj," so njegove besede povzeli pri Variety.

Scenarij za film bo po napovedih filmskega studia Lionsgate spisal Seth Grahame-Smith, ki se je med drugim podpisal pod scenarij grozljivke Prevzetnost in pristranost in zombiji režiserja Burra Steersa.

Film Mojstri iluzij je nadaljevanje dveh filmov, v katerih so med drugim zaigrali Jesse Eisenberg, Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman in Daniel Radcliffe, ter so v kino blagajne prinesle 687 milijonov dolarjev, še piše Variety.